Traprenovatie in Rotterdam

 traprenovatie in Rotterdam

Heeft je trap een nieuwe jasje nodig? Wil een nieuwe look voor je versleten oude trap?

 

Dan ben je bij onze terecht.

 

Wij zijn ook werkzaan voor traprenovatie in Rotterdam.

Maar wij zijn niet alleen werkzaam voor Open traprenovatie in Rotterdam. Wij zijn ook werkzaam voor dichte traprenovaties is Rotterdam

Je bent ook welkom in onze mooi showroom. Wij hebben veel mogelijkheid voor je traprenovatie.

 

Wij zijn gespecialiseerd in traprenovaties!

Meer dan 3000 trappen gerenoveerd

Meer dan 13 jaar ervaring

Altijd tevreden klanten!

 

Wij zijn goedkoop

Kom langs in onze showroom!

Wij helpen je graag de juiste bekleding voor je trap te vinden! 

Traprenovatie in Rotterdam

Traprenovatie Rotterdam: kies voor Preko Traprenovatie

Als je op zoek bent naar een professioneel bedrijf dat je trap kan renoveren in Rotterdam, dan is Preko Traprenovatie uit Zwijndrecht de beste keuze. Met jarenlange ervaring en expertise biedt Preko Traprenovatie hoogwaardige diensten op het gebied van traprenovatie in Rotterdam en omstreken. In dit artikel laten we je zien waarom Preko Traprenovatie de beste keuze is voor traprenovatie in Rotterdam, en wat je kunt verwachten als je hun diensten inhuurt.

Wat is traprenovatie?

Traprenovatie is het proces waarbij een bestaande trap wordt gerenoveerd, waarbij oude delen van de trap worden vervangen of vernieuwd. Dit kan variëren van het vervangen van oude treden tot het opnieuw bekleden van de hele trap met nieuw materiaal. Het doel van traprenovatie is om een nieuwe uitstraling te geven aan je oude, versleten trap zonder deze volledig te vervangen.

Waarom kiezen voor Preko Traprenovatie in Rotterdam?

Preko Traprenovatie biedt hoogwaardige diensten op het gebied van traprenovatie in Rotterdam en omstreken. Hier zijn enkele redenen waarom Preko Traprenovatie de beste keuze is voor jouw traprenovatieproject in Rotterdam:

1. Jarenlange ervaring

Preko Traprenovatie heeft jarenlange ervaring in het renoveren van trappen in Rotterdam en omstreken. Ze hebben een uitgebreide kennis van verschillende materialen en technieken, waardoor ze in staat zijn om jouw traprenovatieproject tot in de puntjes te verzorgen.

2. Hoge kwaliteit materialen

Preko Traprenovatie maakt alleen gebruik van hoogwaardige materialen voor traprenovatie. Hierdoor ben je verzekerd van een duurzame en kwalitatieve oplossing voor je trap, die ook nog eens mooi oogt.

3. Op maat gemaakte oplossingen

Preko Traprenovatie biedt op maat gemaakte oplossingen voor elk traprenovatieproject. Ze luisteren naar jouw wensen en behoeften en bieden een passende oplossing die perfect aansluit bij jouw situatie.

4. Betaalbare prijzen

Bij Preko Traprenovatie hoef je niet de hoofdprijs te betalen voor kwalitatieve traprenovatie. Ze bieden betaalbare prijzen die passen bij jouw budget, zonder in te leveren op kwaliteit.

5. Uitstekende klantenservice

Preko Traprenovatie biedt uitstekende klantenservice. Ze zijn altijd bereikbaar voor vragen en bieden advies op maat voor jouw specifieke traprenovatieproject.

De voordelen van traprenovatie

Traprenovatie biedt vele voordelen ten opzichte van het volledig vervangen van je trap. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

1. Kostenbesparend

Traprenovatie is een stuk voordeliger dan het volledig vervangen van je trap. Je hoeft geen nieuwe trap te kopen en te laten installeren, wat veel duurder kan zijn dan een renovatie.

2. Snelle installatie

Traprenovatie kan snel en gemakkelijk worden geïnstalleerd, zonder dat je wekenlang een bouwproject in huis hebt. Bij Preko Traprenovatie wordt de traprenovatie bovendien snel en efficiënt uitgevoerd, zodat je snel kunt genieten van je nieuwe trap.

3. Nieuwe uitstraling

Een van de grootste voordelen van traprenovatie is dat het je oude, versleten trap een nieuwe uitstraling geeft. Je kunt kiezen uit verschillende materialen, kleuren en afwerkingen om je trap volledig te personaliseren en aan te passen aan je interieur.

4. Verhoogt de waarde van je huis

Een mooie, vernieuwde trap kan de waarde van je huis aanzienlijk verhogen. Potentiële kopers zullen onder de indruk zijn van een mooie, goed onderhouden trap en dit kan de verkoop van je huis bespoedigen.

Verschillende materialen voor traprenovatie

Preko Traprenovatie biedt verschillende materialen voor traprenovatie. Hier zijn enkele van de meest populaire opties:

1. Hout

Hout is een van de meest populaire materialen voor traprenovatie. Het is duurzaam, mooi en gemakkelijk te onderhouden. Je kunt kiezen uit verschillende soorten hout en afwerkingen om je trap volledig te personaliseren.

2. Laminaat

Laminaat is een voordelige optie voor traprenovatie. Het is gemakkelijk te installeren en te onderhouden, en komt in veel verschillende kleuren en afwerkingen. Laminaat is bovendien slipbestendig en veilig voor kinderen en ouderen.

3. PVC

PVC is een duurzaam en waterbestendig materiaal voor traprenovatie. Het is bovendien slipbestendig en gemakkelijk te onderhouden. PVC komt in veel verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor je je trap volledig kunt personaliseren.

Hoe werkt traprenovatie?

Traprenovatie bij Preko Traprenovatie verloopt volgens een aantal stappen:

1. Gratis adviesgesprek

Bij het eerste adviesgesprek bij ons in de showroom in Zwijndrecht, of telefonisch of via mail bespreken we jouw wensen en behoeften. Op basis daarvan bieden we een op maat gemaakte offerte.

2. Verwijderen van oude bekleding

We verwijderen de oude bekleding van je trap en zorgen ervoor dat de trap klaar is voor de nieuwe bekleding.

3. Plaatsen van nieuwe bekleding

We plaatsen de nieuwe bekleding op je trap. Hierbij kun je kiezen uit verschillende materialen en afwerkingen.

4. Afwerking

We zorgen voor de laatste afwerking, zoals het plaatsen van trapleuningen en plinten. Zo ben je verzekerd van een volledig afgewerkte en mooie trap.

5. Schoonmaak

We zorgen ervoor dat de werkplek volledig schoon wordt achtergelaten, zodat je meteen kunt genieten van je nieuwe trap.

Waarom kiezen voor traprenovatie in Rotterdam?

Rotterdam is een prachtige stad met veel historische en moderne gebouwen. Of je nu in een oud herenhuis woont of een modern appartement hebt, een mooie trap is een belangrijk onderdeel van je interieur. Traprenovatie in Rotterdam biedt daarom een ideale oplossing om je trap te vernieuwen zonder deze volledig te vervangen. Bovendien kan traprenovatie de waarde van je huis aanzienlijk verhogen, wat vooral belangrijk kan zijn als je van plan bent om je huis te verkopen.

Veelgestelde vragen over traprenovatie in Rotterdam

1. Hoe lang duurt traprenovatie in Rotterdam?

De duur van traprenovatie is afhankelijk van de omvang van het project en het materiaal dat je kiest. Bij Preko Traprenovatie streven we ernaar om de renovatie zo snel mogelijk uit te voeren, zonder in te leveren op kwaliteit. De renovatie zelf vindt altijd plaats op een dag.

2. Is traprenovatie duur?

Traprenovatie kan in sommige gevallen duurder zijn dan het volledig vervangen van een trap, afhankelijk van het materiaal dat je kiest. Bij Preko Traprenovatie bieden we echter betaalbare prijzen die passen bij elk budget.

3. Kan ik mijn trap nog steeds gebruiken tijdens de renovatie?

Ja, je kunt je trap nog steeds gebruiken tijdens de renovatie. Belangrijk is wel dat de werkplek van onze installateur veilig is en dat hij tijdens de werkzaamheden geen hinder ondervindt.

4. Is traprenovatie geschikt voor alle soorten trappen?

Ja, traprenovatie is geschikt voor alle soorten trappen, inclusief rechte trappen, draaitrappen en open trappen. Bij Preko Traprenovatie bieden we op maat gemaakte oplossingen voor elk traprenovatieproject.

Traprenovatie is de ideale oplossing als je op zoek bent naar een nieuwe uitstraling voor je oude, versleten trap zonder deze volledig te vervangen. Bij Preko Traprenovatie uit Zwijndrecht ben je verzekerd van hoogwaardige diensten op het gebied van traprenovatie in Rotterdam en omstreken. Door te kiezen voor traprenovatie verhoog je niet alleen de waarde van je huis, maar kun je ook genieten van een veilige, duurzame en mooie trap die perfect past bij jouw interieur.

Soorten traprenovaties

Open traprenovatie

Open traprenovatie in Dordrecht
Met een enkelzijdige bekleding alleen de bovenzijde van de traptrede bekleden met een overzettrede en afwerklat.
Open traprenovatie in Dordrecht
Met een dubbelzijdige bekleding de bovenzijde van de trap bekleden met een overzettrede en de onderkant met een plaat in dezelfde kleur. De randen worden ook mooi afgewerkt
Open traprenovatie in Dordrecht
Met een dubbelzijdige bekleding de boven- en onderzijde bekleden met overzettreden. De trede is dan volledig rondom bekleed
Open traprenovatie in Dordrecht
De open trap omtoveren tot dichte trap met een MDF plaat aan de achterkant.

Prijzen open traprenovatie met CPL laminaat

Open trap renoveren met enkelzijdige bekleding

Van premium laminaat

12 trede €2067

13 trede €2226

14 trede €2385

15 trede €2544

16 trede €2703

Open trap renoveren met dubbelzijdige bekleding  onderplaat

Van premium laminaat

12 trede €2847

13 tred €3066

14 trede €3285

15 trede €3504

16 trede €3723

Open trap renoveren met rondom bekleding

Van premium laminaat

12 trede €3757

13 trede €4046

14 trede €4335

15 trede €4624

16 trede €4913

Open trap 

Dicht  maken

Met MDF plaat

12 trede €420

13 trede €455

14 trede €490

15 trede €525

16 trede €560

Wangbekleding mogelijk.  Vanaf €1656 per kant

Prijzen open traprenovatie met Eiken hout

Open trap renoveren met enkelzijdige bekleding 

Van EIKEN hout

12 trede €2275

13 trede €2450

14 trede €2625

15 trede €2800

16 trede €2975

Open trap renoveren met rondom

 bekleding

Van EIKEN hout

12 trede €4225

13 trede €4550

14 trede €4875

15 trede €5200

16 trede €5525

 

Open trap 

Dicht maken

Met MDF plaat

12 trede €420

13 trede €455

14 trede €490

15 trede €525

16 trede €560

Wangbekleding mogelijk. Vanaf €1656 per kant

Prijzen open traprenovatie met PVC

Open trap renoveren met enkelzijdige bekleding.

Van PVC

12 trede €1667

13 trede €1806

14 trede €1935

15 trede €2064

16 trede €2193

Open trap renoveren met rondom 

bekleding.

Van PVC

12 trede €2977

13 trede €3206

14 trede €3435

15 trede €3664

16 trede €3893

Open trap 

Dicht maken

Met MDF plaat

12 trede €420

13 trede €455

14 trede €490

15 trede €525

16 trede €560

Wangbekleding mogelijk. Vanaf €1656 per kant

Onze recente werkjes van Open traprenovatie

Open traprenovatie
Open traprenovatie
trapbekleding
Open traprenovatie
traprenovatie
open traprenovatie
Traprenovatie offertes
Open traprenovatie
Open traprenovatie
Open traprenovatie
Open traprenovatie
traprenovatie in Dordrecht

Heb je vragen? Wij helpen voor je graag. Bel ons gerust Tel 0625167935

Preko traprenovatie
Suzanne Preko Traprenovatie

Traprenovatie in Rotterdam