Traprenovatie Utrecht

Traprenovatie Utrecht

 

Waarom kiezen voor traprenovatie in Utrecht?

Traprenovatie is een voordelige en minder ingrijpende oplossing dan het vervangen van de hele trap. Onze ervaren vakmensen renoveren uw trap ter plaatse, waardoor u geen last heeft van stof of rommel. Het resultaat is een trap die er weer als nieuw uitziet, zonder dat u hiervoor de volle prijs hoeft te betalen. Zonder hak-en breekwerk. U heeft een nieuwe trap binnen al een dag. U kunt de trap dezelfde dag nog gebruik van maken.

Welke soorten traprenovatie bieden wij aan?

Bij traprenovatie Utrecht heeft u keuze uit een ruim assortiment aan materialen en kleuren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor houten treden voor een klassieke uitstraling of juist voor pvc voor een moderne look. Wij bieden daarnaast ook speciale trapbekleding aan die speciaal ontwikkeld is voor trappen en daardoor extra slijtvast is. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij adviseren u graag over de beste optie voor uw trap. 


PVC

Pvc is ontzettend populier tegenwoordig. Past zeker bij alle interieur en lekker goedkoop. Slijtvast, waterprof, krasvrij en gaat jaren lang mee. U krijgt ook 15 jaar garantie.  

 

CPL Laminaat

 

CPL is ook ontzettend populier. Het CPL(laminaat) staat voor Continuous Pressed Laminates. Dit zijn gelamineerde panelen en worden in rol geproduceerd. Slijtvast, krasvrij, onderhoudsvrij en ook gaat jaren lang mee. U krijgt ook 12 jaar garantie. 

 

 

HPL Laminaat

 

 

HPL (High Pressure Laminate) wordt zeker  onder een hoge druk gelamineerd. Het laminaat bestaat uit diverse melaminelagen. HPL heeft een dikke bovenlaag wat dikker is als bij CPL. Daarmee is HPL meer slijtvast of krasvrij. Ook onderhoudsvrij en gaat zeker jaren lang mee. U krijgt 10 jaar garantie.

 

Eiken hout

 

Eiken

Liefhebbers kiezen hem om een warme sfeer te creëren. Bij Eiken hout is iedere treed uniek. Kortom dat betekend dat het geen boom hetzelfde is.

Hij wordt behandelt door een speciale olie waarmee wordt hij ook gekleurd en krijgt gelijk een beschermende toplaag.

U krijgt een onderhoudspakket er bij.

 

Open traprenovatie in Utrecht

Een open trap te renoveren, hebben wij 4 soorten mogelijkheid om u aan te bieden.  

Lees hier verder hoe kunnen wij uw open trap renoveren. Open traprenovatie of Dichte traprenovatie

Waar moet u op letten bij een traprenovatie in Utrecht?

Bij traprenovatie Utrecht werken wij met ervaren vakmensen die uw traprenovatie tot in de puntjes verzorgen. U bent welkom in onze showroom in Zwijndrecht. U kunt naar ons langskomen zonder afspraak om uw wensen te bespreken en u te adviseren over de beste materialen en kleuren. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u vertrouwen op een perfect eindresultaat.

Traprenovatie Utrecht

Wat zijn de kosten van traprenovatie in Utrecht?

De kosten van traprenovatie zijn afhankelijk van uw wensen en de grootte van uw trap. Bij traprenovatie Utrecht streven wij ernaar om onze diensten betaalbaar te houden voor iedereen. Daarom bieden wij scherpe tarieven en een vrijblijvende offerte op maat. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Wilt u een offerte aanvragen? U kunt hier gratis en vrijblijvend  een Offerte aanvragen Wij reageren binnen 3 uur op u aanvraag.

Kies voor de traprenovatie specialist in Utrecht

Wilt u uw trap een tweede leven geven en bent u op zoek naar een betrouwbare specialist in Utrecht? Kies dan voor Preko traprenovatie Utrecht. Wij zijn dé specialist op het gebied van traprenovatie en hebben jarenlange ervaring in het renoveren van trappen in Utrecht en omgeving. Onze ervaren vakmensen staan voor u klaar om u te adviseren en uw trap te renoveren tot een echte eyecatcher. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en leveren altijd kwaliteit en garantie op onze diensten. Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte op maat. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden al uw vragen over traprenovatie.

Onze voordelen op een rijtje:

  • Ervaren vakmensen die uw traprenovatie tot in de puntjes verzorgen.
  • Keuze uit een ruim assortiment aan materialen en kleuren voor de perfecte uitstraling.
  • Persoonlijke service in onze showroom waarbij wij graag om uw wensen te bespreken en te adviseren.
  • Scherpe tarieven en een vrijblijvende offerte op maat.
  • Hoogwaardige materialen en kwaliteit en garantie op onze diensten.

Geef uw trap een tweede leven met traprenovatie Utrecht

Een traprenovatie kan uw woning een compleet nieuwe uitstraling geven. Kies daarom voor traprenovatie Utrecht en geef uw trap een tweede leven. Onze ervaren vakmensen staan voor u klaar om uw trap te renoveren tot een echte eyecatcher. Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte op maat. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kunnen niet wachten om uw trap te renoveren.

Traprenovatie Utrecht

Open Traprenovatie Utrecht
Traprenovatie Utrecht
Traprenovatie utrecht

Kom gezellig langs in onze showroom voor een gratis advies gesprek en onze prachtige assortiment te bekijken.

Traprenovatie showroom

Iedereen is hartelijk welkom in onze showroom.

Waarom is belangrijk een showroom te bezoeken voor een traprenovatie?

Dan krijgt u een duidelijke beeld van alle mogelijkheden. En ook meer informatie over materialen met een advies.

Advies is helemaal gratis en u hoeft geen afspraak te maken. Kijk naar de openingstijden onder deze pagina.

Lukt het niet binnen de openingstijden? Dan kunt u een afspraak maken met onze te bezoeken buiten de openingstijden.