Traprenovatie Purmerend

Over Preko

Traprenovatie Purmerend

 

 

Preko Traprenovatie is een klein familiebedrijf die al meer dan 13 jaar werkzaam in traprenovaties. In de jaren hebben wij meer dan 3000 traprenovaties uitgevoerd. Onze ervaring is ook uitgebreid door meewerken met verschillende grot bedrijven die ook werkzaam zijn in traprenovaties. Onze traprenovatie showroom is helemaal ingericht voor traprenovatie. Alle belangrijke kleine details zichtbaar in onze showroom en bespreekbaar. Wij hebben meer soorten materialen in de showroom. Die de beste collectie’s van allee grote en betrouwbare merken zijn. Een materiaal keuze is belangrijk. Wij hebben ervaring met veel materialen voor traprenovatie. Wij kunnen voor u heel goede advies geven. Preko

Traprenovatie Purmerend

Traprenovatie Purmerend
Traprenovatie Purmerend.

Bent u op zoek naar een trap specialist die u trap een nieuwe uitstraling zal geven? Dan bent u bij Traprenovatie Purmerend in het goede adres. Wij zorgen voor u een nieuwe uitstraling geven voor uw trap. Wij renoveren u trap binnen 1 dag. Dat is traprenovatie Purmerend.

Traprenovatie Purmerend: 

Perfecte oplossing voor een verouderde trap

Bent u op zoek naar een perfecte oplossing voor uw verouderde trap in Purmerend? Dan is traprenovatie de ideale oplossing. Traprenovatie is de perfecte manier om uw trap in een nieuw jasje te steken zonder de hele trap te hoeven vervangen. Dit kan u veel geld besparen en het resultaat is net zo mooi als een nieuwe trap. In dit artikel zullen we u alles vertellen over traprenovatie Purmerend en waar u op moet letten.

Onze collectie van materialen

Laminaat Traprenovatie Purmerend

CPL Laminaat of HPL Laminaat.

Wij hebben 4 soorten Laminaat in onze collectie.

Kent u al de merken of wilt over de verschillen meer weten?

CPL Laminaat Maestro Een minder dure trede met een CPL toplaag van 0.04mm

Laminaat CPL Trenovo Een dikkere trede met een CPL toplaat van 0.04mm

Laminaat CPL Mexform Een dikkere trede met een CPL toplaag van 0.04 mm

HPL Laminaat traprenovatie Een dikste trede met een HPL toplaag van 0.04mm

PVC Traprenovatie purmerend

PVC traprenovatie.

PVC overzettreden met een dikke toplaag van 5mm

Onderhoudsvriendelijk. 19 kleuren. Slijtvast en krasvrij. 15 jaar garantie.

Onze showroom is bevestigd in Zwijndrecht. U bent welkom.

Wij hebben 180 kleuren van trapbekleding.

In onze showroom vindt u alle mogelijkheden voor traprenovatie. Dichte traprenovatie of Open traprenovatie met wangbekleding of met led-verlichting. Een nieuwe leuning? Dit is allemaal beschikbaar in onze showroom.

Wilt u een duidelijke beeld hebben van verschillende materialen of methoden van een trap bekleden?

Dan bent u welkom in onze showroom.

Wij helpen graag voor u een perfecte keuze maken.

Wij zijn ook goedkoper dan andere bedrijven. Materialen hetzelfde bijna overaal allen bij onze is wat goedkoper. 

Traprenovatie showroom

Wat kost een traprenovatie Purmerend?

Hoeveel kost traprenovatie Purmerend?

De kosten van traprenovatie kunnen variëren van € 1900 tot € 7000, afhankelijk van het materiaal en de omvang van het project. Hieronder staan enkele voorbeelden van de gemiddelde kosten van traprenovatie:

Hout: Gemiddelde kosten van € 2500 tot € 5500

Laminaat: Gemiddelde kosten van € 1800 tot € 2900

PVC: Gemiddelde kosten van € 1800 tot € 2700

 

Waarom kiezen voor Preko ?

Waarom kiezen voor Preko Traprenovatie in Purmerend?

Preko Traprenovatie biedt hoogwaardige diensten op het gebied van traprenovatie in Purmerend en omstreken. Hier zijn enkele redenen waarom Preko Traprenovatie de beste keuze is voor jouw traprenovatie project in Purmerend:

1. Jarenlange ervaring

Preko Traprenovatie heeft jarenlange ervaring in het renoveren van trappen in Rotterdam en omstreken. Ze hebben een uitgebreide kennis van verschillende materialen en technieken, waardoor ze in staat zijn om jouw traprenovatieproject tot in de puntjes te verzorgen.

2. Hoge kwaliteit materialen

Preko Traprenovatie maakt alleen gebruik van hoogwaardige materialen voor traprenovatie. Hierdoor ben je verzekerd van een duurzame en kwalitatieve oplossing voor uw trap, die ook nog eens mooi oogt.

3. Op maat gemaakte oplossingen voor Traprenovatie Purmerend

Preko Traprenovatie biedt op maat gemaakte oplossingen voor elk traprenovatieproject. Ze luisteren naar jouw

 wensen en behoeften en bieden een passende oplossing die perfect aansluit bij uw situatie.

4. Betaalbare prijzen

Bij Preko Traprenovatie hoef uw niet de hoofdprijs te betalen voor kwalitatieve traprenovatie. We bieden betaalbare prijzen die passen bij uw budget, zonder in te leveren op kwaliteit.

5. Uitstekende klantenservice

Preko Traprenovatie biedt uitstekende klantenservice. Ze zijn altijd bereikbaar voor vragen en bieden advies op maat voor uw specifieke traprenovatie project. De voordelen van traprenovatie:

Traprenovatie biedt vele voordelen ten opzichte van het volledig vervangen van je trap. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

1. Kostenbesparend

Traprenovatie is een stuk voordeliger dan het volledig vervangen van uw trap. Uw hoeft geen nieuwe trap te kopen en te laten installeren, wat veel duurder kan zijn dan een renovatie.

2. Snelle installatie

Traprenovatie kan snel en gemakkelijk worden geïnstalleerd, zonder dat uw wekenlang een bouwproject in huis hebt. Bij Preko Traprenovatie wordt de traprenovatie bovendien snel en efficiënt uitgevoerd, zodat je snel kunt genieten van uw nieuwe trap.

3. Nieuwe uitstraling

Een van de grootste voordelen van traprenovatie is dat het uw oude, versleten trap een nieuwe uitstraling geeft. Uw kunt kiezen uit verschillende materialen, kleuren en afwerkingen om uw trap volledig te personaliseren en aan te passen aan je interieur.

4. Verhoogt de waarde van je huis met traprenovatie Purmerend

Een mooie, vernieuwde trap kan de waarde van je huis aanzienlijk verhogen. Potentiële kopers zullen onder de indruk zijn van een mooie, goed onderhouden trap en dit kan de verkoop van uw huis bespoedigen.

 Heeft u vragen over Traprenovatie Purmerend of iets anders?

U kunt onze bellen

 Tel 0625167935

Suzanne Preko Traprenovatie

Soorten traprenovaties

Een open trap of een dichte trap?

Meer informatie van Dichte traprenovatie of Open traprenovatie ?

Wij hebben veel mogelijkheid voor een traprenovatie. Een dichte of een open trap bekleden hebben wij 180 kleuren voor. Alle materialen zijn geschikt voor dichte of open traprenovaties. Voor een open trap hebben we 4 soorten mogelijkheid om te bekleden.

Een open trap bekleden hoeft niet duur te zijn.

Met een enkele trapbekleding heeft al vanaf 139.-/trede een mooi gerenoveerde trap. Een dichte trap kan ook al vanaf 139.-/trede bekleed worden.

U kunt ook de stootborden in verschillende kleuren kiezen zoals ook de wangbekleding. Wij kunnen voor u meer mogelijkheid aan te biden. Combineren van houtlook tot of met betonlook? Ja, dat is helemaal niet te gek. Zo kan het ook! Tegenwoordig u kunt alles combineren. Een mooi trap met led-verlichting?

U kunt kiezen uit warm of koud -wit. 


Traprenovatie Purmerend

Benieuwd wat zeggen anderen over onze?

Bekijk hier onze review collectie van google:  https://g.co/kgs/oouY5A

Bekijk hier onder onze werkwijze