Open traprenovatie

 • Offerte aanvragen
 • Soorten open traprenovatie

  Laat je trap renoveren door een echt trap specialist! Want een open trap is een prachtig zicht in je huis. Een open trap geef je licht in je huis. Kies voor kwaliteit, bij onze alle materialen hoogwaardig voor de beste prijs. Heb je een open trap en voldoet deze niet meer aan je wensen? Wil je bijvoorbeeld een dichte trap, of wil je je

  open trap een nieuwe look geven? Lees hieronder wat er allemaal kan met een open traprenovatie van een open trap.
  Om een open trap te renoveren hebben wij 4 soorten mogelijkheden om te bekleden. Hieronder zie je voorbeelden.
  Kies jij uit welke past bij jouw interieur.

  Traprenovatie Preko

  Impressie

  Preko traprenovatie

  Met een enkelzijdige bekleding alleen de bovenzijde van de traptrede bekleden met een overzettrede en afwerklat.

  Preko traprenovatie

  Met een dubbelzijdige bekleding de bovenzijde van de trap bekleden met een overzettrede en de onderkant met een plaat in dezelfde kleur. De randen worden ook mooi afgewerkt

  Preko traprenovatie

  Met een dubbelzijdige bekleding de boven- en onderzijde bekleden met overzettreden. De trede is dan volledig rondom bekleed.Een perfecte uitstraling. Populair!

  Preko traprenovatie

  De open trap omtoveren tot dichte trap met een MDF plaat aan de achterkant.

  Preko traprenovatie

  Kan een open trap ook worden omgebouwd tot een dichte trap?

  Ja, het is mogelijk om een open trap om te bouwen tot een dichte trap met behulp van bijvoorbeeld MDF platen. Het ombouwen van een open trap naar een dichte trap kan bijdragen aan de veiligheid van de trap, vooral als er kinderen in huis zijn. Ook kan het zorgen voor meer privacy in de ruimte waar de trap zich bevindt.

  Welke materialen zijn geschikt voor het renoveren van een open trap?

  Voor het renoveren van een open trap zijn er verschillende materialen bij ons beschikbaar, zoals hout, laminaat, PVC. Welk materiaal het meest geschikt is voor jouw trap, hangt af van jouw persoonlijke smaak, de gewenste uitstraling, de kwaliteit en duurzaamheid van het materiaal, en het beschikbare budget.

  Reviews

  Klantverhalen

  Huib StamHuib Stam
  18:20 03 Apr 24
  Preko heeft bij ons 2 open trappen rondom voorzien van PVC overzettreden. Het resultaat is boven verwachting en wij zijn er erg blij mee. Er is super netjes gewerkt en de afwerking is tot in de kleinste details perfect.
  Wim NiesingWim Niesing
  11:40 30 Mar 24
  Wij zijn heel blij met onze traprenovatie uitgevoerd door Preko Traprenovatie. Vanaf het eerste contact in de showroom, waar wij meer dan vriendelijke werden begroet, tot aan de oplevering thuis is alles perfect uitgevoerd.Goed advies in de showroom, duidelijke zijn alle verschillende mogelijkheden uitgelegd.De montage thuis is zeer correct en vakkundig uitgevoerd, de foto's laten het zien!Ik kan Preko Traprenovatie bij iedereen aanbevelen.
  Frederik SpoeglipFrederik Spoeglip
  18:19 27 Mar 24
  Uitstekend samenwerkend team van verkoop/administratie (Suzanne) en vakman (Bela) dat staat voor kwaliteit, klantgerichtheid en klantvriendelijkheid. De klant is koning. Scherpste offerte uit drie geselecteerde traprenovatiebedrijven en Preko kon al snel (na twee maanden) aan de slag met de uitvoering van de opdracht. Iedere dag precies op tijd en alles schoon achterlatend. Aanpassingen ook geen probleem (we waren vergeten om ook de bewegingssensoren door te geven). Wij kunnen met een gerust hart Preko iedereen aanraden. Pas betaling na oplevering is behalve een extra service ook een bijzondere blijk van vertrouwen in de klant.
  Teunie van DijkTeunie van Dijk
  18:19 22 Mar 24
  Zeer tevreden over de traprenovatie door Preko. In 1 dag vakkundig en gedreven gerealiseerd.Prettig contact gehad zowel in de showroom als in de uitvoering.Wij gingen van trapmatjes op een geverfde trap naar prachtige houten treden. Zelfs het kraken van de trap is verholpen. Wat een positieve verandering. Een plaatje, alles even strak en netjes! Compliment voor deze service!
  anneke nielsenanneke nielsen
  19:40 20 Mar 24
  Vandaag is onze trap gerenoveerd, door preko traprenovatie, en we zijn er superblij mee, goede voorlichting in de showroom gehad, en in 1 dag was onze trap al klaar, en heel netjes gedaan, we raden preko aan, hele fijne mensen
  Koen van DuinKoen van Duin
  10:17 01 Jan 24
  Bela en Suzannne van Preko leveren heel goed werk! Op tijd komen afspraken na en werken heel netjes. Heel tevreden met eind resultaat!
  Bart DessensBart Dessens
  19:34 18 Dec 23
  Ik ben zeer tevreden over de service van Preko Traprenovatie. Omdat ik op zoek was naar een massieve trapbekleding met vurenhout, waren er een hoop bedrijven die dit niet wilde doen. Preko stond open voor de aanvraag en het resultaat mag er wezen. Het contact verliep professioneel en de afspraken zijn netjes nagekomen. Voor vakmanschap en vriendelijke service zou ik dit bedrijf zeker aanraden.
  Rineke BakkerRineke Bakker
  12:53 17 Dec 23
  Waarom Preko traprenovatie:- zeer vriendelijk (van begin tot eind)- goed advies bij ontwerp- goedkoopste in omgeving- zeer netjes en zorgvuldig gewerkt- een super mooi resultaat
  Monika van BergenMonika van Bergen
  08:30 09 Dec 23
  heel vriendelijk geholpen door Suzannewij zijn 3 keer in de winkel geweest ze heeft ons super geholpenafgelopen woensdag 6 dec is onze trap gerenoveerdhaar man heeft het echt super gedaanwij zijn 100 procent tevreden
  John SassenJohn Sassen
  11:15 08 Dec 23
  Preko:Ben je op zoek naar een mooie en betaalbare traprenovatie, zoek dan niet verder. Wij zijn bij verschillende (grote en kleine) bedrijven langs geweest voor een advies en offerte en dan is het vaak schrikken.Bij Suzanne in de showroom wordt je prima geholpen en wordt er goed meegedacht, ze geeft je direct een goed gevoel.Bela en zijn maat zijn toppers en maken fantastisch mooi afgewerkte trappen (zie foto's). Het zijn hartstikke aardige mensen, ik zou ze iedereen aanraden.
  Lynn van den BergLynn van den Berg
  21:12 16 Oct 23
  Joey JansenJoey Jansen
  21:32 05 Sep 23
  Wij hebben eerder dit jaar onze nieuwe trap uitgezocht in de showroom. We zijn toen heel erg goed door Suzanne geholpen en kregen goed advies. Hierna goed op de hoogte gehouden en duidelijke afspraken. Afgelopen maandag door Bela en zijn collega is de trap gemonteerd en het is echt heel erg mooi geworden. Vakwerk, werken heel netjes en ruimen alles op. Ik raad iedereen PREKO aan!
  marieke Hagedoornmarieke Hagedoorn
  16:01 25 May 23
  Zeer vriendelijke geholpen in de winkel door Suzanne. Ze weet veel over het produkt wat ze verkoopt. Bij binnenkomst kregen we direct iets te drinken aangeboden en konden we op ons gemak in de showroom kijken. Op de vragen die we hadden kregen we ook een duidelijk antwoord. Suzanne maakt vrijblijvend een offerte en is absoluut niet opdringerig.Op de afgesproken datum heeft haar man, Bela heeft de trap gerenoveerd samen met een collega. Het is een harde en precieze werker. Ruimt alles op voordat hij weg gaat zodat je niet in de troep blijft zitten. Ook buiten waar hij gezaagd heeft laat hij schoon achter.Mocht het regenen dan gebruikt hij een party tent, maar wij hadden geluk dat het schitterend weer was.Het eindresultaat is geweldig. We hebben beide trappen laten doen, een open en een dichte trap.Echt vakmensen.Binnenkort gaan we ook trapleuningen door hun laten vervangen.Marieke Hagedoorn
  js_loader
  Preko traprenovatie

  Kan ik ook een offerte op maat krijgen voor de renovatie van mijn open trap?

  Ja, het is mogelijk om een offerte op maat te krijgen voor de renovatie van je open trap. Het is hierbij belangrijk om je wensen en eisen duidelijk te communiceren met ons, zodat wij een passende offerte kunnen opstellen.

  Kan ik ook zelf mijn open trap renoveren?

  Het is mogelijk om zelf je open trap te renoveren, maar dit vereist wel de nodige ervaring en expertise op het gebied van traprenovatie. Vooral als het gaat om het gebruik van gevaarlijke materialen zoals lijm en verf is het aan te raden om een professional in te schakelen. Bovendien kan een professionele traprenovatie een hogere kwaliteit en duurzaamheid garanderen dan wanneer je dit zelf zou doen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden voor de installatie van een open traprenovatie en de garantie hierop.

  Onze recente werkjes van open traprenovaties

  Wat is het verschil tussen enkelzijdige en dubbelzijdige bekleding bij een open traprenovatie?

  Bij enkelzijdige bekleding wordt alleen de bovenkant van de traptrede bekleed, terwijl bij dubbelzijdige bekleding ook de onderkant van de traptrede wordt bekleed. Dubbelzijdige bekleding kan zorgen voor een vollere uitstraling van de trap en is bijvoorbeeld geschikt als de trap vanuit meerdere hoeken zichtbaar is.

  Hoe lang duurt het renoveren van een open trap gemiddeld?

  De duur van een open traprenovatie kan variëren afhankelijk van de grootte van de trap en het gekozen materiaal. De open traprenovaties die wij uitvoeren duren één tot twee dag.

  Kan een open trap ook volledig rondom worden bekleed?

  Ja, het is mogelijk om een open trap volledig rondom te bekleden met bijvoorbeeld laminaat, hout of PVC. Dit zorgt voor een strakke en moderne uitstraling van de trap, maar kan wel zorgen voor een hogere prijs dan bijvoorbeeld enkelzijdige of dubbelzijdige bekleding. Vraag een offerte op maat op en je hoort van ons met welk bedrag je rekening moet houden.

  Waarom zou ik mijn open trap willen renoveren?

  Er zijn verschillende redenen waarom je je open trap zou willen renoveren. Ten eerste kan het zorgen voor een vernieuwde uitstraling van de trap en daarmee van de gehele ruimte. Daarnaast kan een gerenoveerde trap bijdragen aan de veiligheid en het comfort van het traplopen. Bovendien kan een open traprenovatie ook bijdragen aan de waarde van je woning.