Dichte traprenovatie

Heeft u een trapspecialist nodig voor u trap? Of wilt uw oude versleten trap laten renoveren? Dan bent u bij onze terecht. Wij hebben meer dan 3000 trappen gerenoveerd. Wij hebben GEEN ingehuurde klusjesmannen. Voor uw dichte trap hebben wij meer soorten materiaal om u trap te bekleden in meer dan 180 kleuren!!!

Onze recente werkjes van  trappen

Dichte traprenovatie
Previous slide
Next slide
Open traprenovatie
Open traprenovatie
Open traprenovatie
Open traprenovatie
Previous slide
Next slide

Meer foto’s zien van recente traprenovaties? Ga naar http://impressie

Assortiment

PVC

Pvc is ontzettend populier tegenwoordig. Past zeker bij alle interieur en lekker goedkoop. Slijtvast, waterprof, krasvrij en gaat jaren lang mee. U krijgt ook 15 jaar garantie.  https://prekotraprenovatie.nl/pvc-traprenovatie

CPL

CPL is ook ontzettend populier. Het CPL(laminaat) staat voor Continuous Pressed Laminates. Dit zijn gelamineerde panelen en worden in rol geproduceerd. Slijtvast, krasvrij, onderhoudsvrij en ook gaat jaren lang mee. U krijgt ook 12 jaar garantie. 

https://prekotraprenovatie.nl/laminaat

HPL
HPL (High Pressure Laminate) wordt zeker  onder een hoge druk gelamineerd. Het laminaat bestaat uit diverse melaminelagen. HPL heeft een dikke bovenlaag wat dikker is als bij CPL. Daarmee is HPL meer slijtvast of krasvrij. Ook onderhoudsvrij en gaat zeker jaren lang mee. U krijgt 10 jaar garantie.
Eiken hout

Eiken hout is van hout. Liefhebbers kiezen hem om een warme sfeer te creëren. Bij Eiken hout is iedere treed uniek. Kortom dat betekend dat het geen boom hetzelfde is. Hij wordt behandelt door een speciale olie waarmee wordt hij ook gekleurd en krijgt gelijk een beschermende toplaag. U krijgt een onderhoudspakket er bij.

Onze werkwijze

CPL traprenovatie set dicte trap.

Complete CPL traprenovatie set met incl. montage. Meer informatie over setten kunt onze bellen of een offerte aanvragen.

Veelgestelde vragen
Komen jullie ook naar een thuisbezoek? Nee, wij komen niet langs bij u met materialen. Daar voor hebben wij de showroom. U bent hartelijk welkom!

Werken jullie in heel nederland?

Ja.

Is dat mogelijk de showroom te bezoeken buiten de openingstijden?

Ja, alleen op afspraak.

Moet ik een afspraak maken om  langs te komen in de showroom?

Nee. Allen buiten de openingstijden noodzakelijk een afspraak maken.

Meer over gesloten trap

Ook met led-verlichting mogelijk.  Vergeet niet onze Traprenovatie aanbieding:  Actie traprenovatie
Wat is een dichte trap? Bij een dichte trap zijn de treden afgesloten door middel van stootborden, dit zijn de staande delen tussen elke trede. Tijdens de renovatie van uw dichte trap maken we nieuwe overzettreden, stootborden en werken we de onderlat opnieuw af. U kunt er bovendien voor kiezen om de zijkanten van de trap, de trapwangen, door ons te laten bekleden. Dit levert een mooi geheel op. Het is mogelijk om de stootborden en de trapwangen in dezelfde kleur als de trap, of in het zwart of wit uit te voeren. U kunt ook kiezen voor LED verlichting onder de treden of in de trapwangen, dit geeft een mooie, luxe uitstraling. U heeft de keuze uit warm of koel licht.

Dichte traprenovatie
Open traprenovatie in Houten

Meer over open trap?

Daarnaast is het mogelijk om van uw open trap een dichte trap te maken. Simpelweg omdat u een dichte trap wilt, of bijvoorbeeld omdat een dichte t rap meer veiligheid biedt wanneer u kinderen of huisdieren hebt. Is veiliger voor kinderenen huisdieren. Is geluiddempend. Geeft een luxe uitstraling. Zorgt voor minder warmteverlies. Vuil en stof valt niet tussen de treden door. Wat te doen tegen krakende dicht trap? Zeker bekleden met laminaat, als het mogelijk is met HPL. Hoe maak je je trap dicht? Laat dat maar door een professionele doen. Wij helpen u graag uw trap dicht te maken. Wat is een uitlooptrede? De bovenste trede die aansluit tegen de overloop….

Wij wonen beetje ver van de showroom. Mogelijk staaltjes via post ontvangen?

Ja, wij hebben CPL Laminaat Trenovo, Mexform, PVC staaltjes.

 

 

Heeft u andere vragen?

Ik help voor u graag.

U kunt een email ofSuzanne Preko Traprenovatie

een berichtje sturen.

U kunt mijn ook bellen

Tel 0625167935

prekotraprenovatie@gmail.com

Waar kunt u onze vinden? Bekijk het route hieronder.