Winter Korting

Aanbieding of actie traprenovatie

Bij ons kunt u profiteren van een prachtige korting op uw traprenovatie. Nu krijgt u 360 euro korting bij Laminaat of Eiken hout traprenovatie. PVC traprenovatie zijn nu ook goedkoper. Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden, waaronder PVC, Laminaat en Eiken hout trapbekleding in meer dan 180 kleuren. Neem een kijkje hieronder om te ontdekken welke korting u kunt kiezen bij ons. Begin vandaag nog met het vernieuwen van uw trap en geniet van aantrekkelijke voordelen. 

Actie traprenovatie

Inspiratie 

Actie Traprenovatie trapbekleding soorten en kleuren 

Bekijk hieronder alle mogelijkheden voor traprenovatie. Onze professionele diensten bieden een breed scala aan opties om uw trap te vernieuwen. Met onze expertise en hoogwaardige materialen zorgen wij voor een duurzame en stijlvolle traprenovatie. Kies uit verschillende materialen om uw trap naar uw smaak te transformeren.

 

Blader door de onderstaande mogelijkheden om uw trap te renoveren. Onze ervaren team biedt een uitgebreid scala aan mogelijkheden om uw trap te vernieuwen. Met behulp van hoogwaardige materialen en vakmanschap zorgen wij voor een duurzame en stijlvolle traprenovatie die perfect bij uw smaak past. Maak een keuze uit diverse materialen, zoals hout, laminaat of PVC, om uw trap een complete transformatie te geven. Of u nu op zoek bent naar een moderne uitstraling of een klassieke uitstraling, wij hebben de oplossing voor u.

PVC in de maand actie traprenovatie

PVC

PVC trapbekleding is een duurzame en betaalbare keuze. Met 100% PVC materiaal ben je verzekerd van kwaliteit en langdurige prestaties. Kies voor PVC trapbekleding en geniet van een stijlvolle en onderhoudsvriendelijke oplossing voor je trappen.

Deze geweldige trappen zijn bekleed met PVC

Laminaat in de maand actie traprenovatie

Mexform 

CPL Laminaat trapbekleding biedt een duurzame en stijlvolle oplossing voor traprenovatie. Met deze hoogwaardige materialen kunt u uw trap nieuw leven inblazen en een modern karakter geven. De kosten voor traprenovatie met CPL Laminaat zijn afhankelijk van de specifieke afmetingen en vereisten van uw trap. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat. Profiteer nu met onze maand actie traprenovatie korting. 360 euro korting op Mexform trapbekleding. 12 trede 2247,70 nu 1887,70

Deze geweldige trappen waren bekleed met Mexform CPL laminaat

CPL Laminaat

Maestro steps

Deze betaalbare trapbekleding is nu ook afgeprijsd. U krijgt nu 200 euro korting bij een traprenovatie met Maestro steps laminaat. 12 trede 1727,70  nu 1527,70

Deze geweldige trappen waren bekleed met Maestro steps CPL Laminaat 

CPL Laminaat

Trenovo

Trenovo CPL Laminaat trapbekleding biedt een duurzame en stijlvolle oplossing voor traprenovatie. Met deze hoogwaardige materialen kunt u uw trap nieuw leven inblazen en een modern karakter geven. De kosten voor traprenovatie met CPL Laminaat zijn afhankelijk van de specifieke afmetingen en vereisten van uw trap. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat. Profiteer nu met onze maand actie traprenovatie korting. 360 euro korting op trenovo trapbekleding. 12 trede 2247,70 nu 1887,70

Deze geweldige trappen waren bekleed met CPL Laminaat Trenovo

HPL Laminaat in de maand actie traprenovatie

Fedi

HPL Laminaat trapbekleding biedt een duurzame en stijlvolle oplossing voor traprenovatie. Met deze zeer hoogwaardige materialen kunt u uw trap nieuw leven inblazen en een modern karakter geven. De kosten voor traprenovatie met hPL Laminaat zijn afhankelijk van de specifieke afmetingen en vereisten van uw trap. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat. Profiteer nu met onze maand actie traprenovatie korting. 360 euro korting op HPL Laminaat trapbekleding. 12 trede 2377,70 nu 2017,70

Deze geweldige trappen waren bekleed met HPL Laminaat

Eiken hout in de maand actie traprenovatie

Eiken hout

Eiken houten trapbekleding biedt een duurzame en stijlvolle oplossing voor traprenovatie. De kosten van traprenovatie met eiken hout kunnen variëren, afhankelijk van de grootte en complexiteit van de trap. Echter, investeren in eiken houten trapbekleding kan op lange termijn kosten besparen door de hoge kwaliteit en lange levensduur van het materiaal. 12 trede 2455,70 nu 2095,70

Deze geweldige trappen waren bekleed met Eiken hout

Showroom

Wij nodigen u graag uit om onze showroom te bezoeken voor een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden van traprenovatie. Ons ervaren team zal een scherpe offerte voor u opstellen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Na uw akkoord gaan wij direct aan de slag en bestellen wij de benodigde materialen voor uw nieuwe trapbekleding. Op de dag van de levering zullen onze professionele vakmensen de renovatie uitvoeren en kunt u rekenen op een hoogwaardige afwerking. Bovendien zorgen wij voor een efficiënte werkwijze zonder breek- en hakwerk, waardoor de meeste traprenovaties binnen één dag voltooid zijn.

Naast traprenovatie bieden wij ook hoogwaardige RVS leuningen, Led-verlichting sets en wangbekleding aan, zodat u uw trap helemaal naar wens kunt afwerken. Maak gebruik van onze scherpe prijzen en profiteer van onze maandelijkse aanbiedingen met actie traprenovatie. maatwerk kleurfamilie kleur type merk

Openingstijden

Maandag en Dinsdag alleen op afspraak.

Zonder afspraak:

Woensdag en Donderdag 10.00-13.30 en 14.30-16.30

Vrijdag 10.00-13.30

Zaterdag 11.00-16.00

Waarom kiezen voor
Preko traprenovatie?

Kwaliteit

100% tevredenheidsgarantie! Al onze materialen zijn van zeer goede kwaliteit en hebben een mooie structuur die uw woning een stijlvolle uitstraling geven.

Zekerheid

Afspraak is afspraak. We maken van tevoren duidelijk afspraken over de traprenovatie en dat maken wij ook waar!

Perfectie

Bij ons is niets onmogelijk. Wij maken uw trap precies hoe u dat wilt en zorgen tot op de laatste millimeter voor een mooie afwerking.

Betrouwbaar

Wij sturen altijd een ervaren monteur naar u toe en werken niet met ingehuurde klusjesmannen.

Uw wens staat centraal

Bij ons begint het allemaal met uw wensen. We luisteren naar u, denken mee en kunnen uitgebreid advies geven. Samen zorgen we ervoor dat u de trap van uw dromen krijgt!

Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Neem contact op!

Actie traprenovatie

Traprenovatie aanbiedingen kortingen

acties zo…..Dat is actie traprenovatie! Aanbiedingen kortingen acties zo wordt een mooie korting benoemd, bij onze is altijd een actie traprenovatie korting. U denkt aan nu: Wordt het aankomende doehetzelf project?

Het aankomende doehetzelf project nog kan wachten. Wij helpen voor u graag uw trap renoveren. Aankomende doehetzelf project nog eens wordt duurder. Laat door een specialist te doen. Denk aan op u eigen veiligheid. Wij hebben ook nagerekend wat anderen bieden voor u aan met doe-het-zelf traprenovaties. Het is niet te doen! Profiteer nu met onze actie traprenovatie korting.

Kosten traprenovatie

Tegenwoordig stijgen de kosten voortdurend, waardoor iedereen probeert te bezuinigen. Onze organisatie helpt klanten die voor ons kiezen graag wat geld te besparen. Maar hoe kunnen wij erin slagen om onze prijzen laag te houden, terwijl grote bedrijven hier niet in slagen? Ons geheim ligt in het feit dat wij een klein familiebedrijf zijn en als een hecht team samenwerken.

We nemen gezamenlijk alle beslissingen en voeren alle taken gezamenlijk uit. Hierdoor kunnen we efficiënter werken en kosten besparen, wat resulteert in aantrekkelijke prijzen voor onze klanten. Als expert in traprenovatie streven we ernaar om hoogwaardige diensten te leveren tegen betaalbare prijzen. Daarom profiteer nu met onze actie traprenovatie korting.

Bij een groot bedrijf kunnen de kosten voor traprenovatie aanzienlijk oplopen. Daarom is het begrijpelijk dat zij hogere prijzen hanteren. Echter, wij willen u eerlijk vertellen dat wij dezelfde materialen gebruiken als deze bedrijven. Wat zij kunnen bieden, kunnen wij ook. Het HPL Laminaat is een uitstekend voorbeeld hiervan, met maar liefst 20 kleuren waaruit u kunt kiezen. En het goede nieuws is: wij hebben alle 20 kleuren beschikbaar. Dus als u op zoek bent naar een betrouwbare en betaalbare traprenovatie, bent u bij ons aan het juiste adres. Geniet van onze actie traprenovatie korting.

Uw nieuwe trap al vanaf 1800 Euro ( zonder actie traprenovatie korting)

Traprenovatie
Maestro steps

Waarom kiezen voor
Preko traprenovatie?

Kwaliteit

100% tevredenheidsgarantie! Al onze materialen zijn van zeer goede kwaliteit en hebben een mooie structuur die uw woning een stijlvolle uitstraling geven.

Zekerheid

Afspraak is afspraak. We maken van tevoren duidelijk afspraken over de traprenovatie en dat maken wij ook waar!

Perfectie

Bij ons is niets onmogelijk. Wij maken uw trap precies hoe u dat wilt en zorgen tot op de laatste millimeter voor een mooie afwerking.

Betrouwbaar

Wij sturen altijd een ervaren monteur naar u toe en werken niet met ingehuurde klusjesmannen.

Uw wens staat centraal

Bij ons begint het allemaal met uw wensen. We luisteren naar u, denken mee en kunnen uitgebreid advies geven. Samen zorgen we ervoor dat u de trap van uw dromen krijgt!

Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Neem contact op!

Wat vinden anderen?

heel vriendelijk geholpen door Suzannewij zijn 3 keer in de winkel geweest ze heeft ons super geholpenafgelopen woensdag 6 dec is onze trap gerenoveerdhaar man heeft het echt super gedaanwij zijn 100 procent tevreden
Monika van B.
Monika van B.
08:30 09 Dec 23
Preko:Ben je op zoek naar een mooie en betaalbare traprenovatie, zoek dan niet verder. Wij zijn bij verschillende (grote en kleine) bedrijven langs geweest voor een advies en offerte en dan is het vaak schrikken.Bij Suzanne in de showroom wordt je prima geholpen en wordt er goed meegedacht, ze geeft je direct een goed gevoel.Bela en zijn maat zijn toppers en maken fantastisch mooi afgewerkte trappen (zie foto’s). Het zijn hartstikke aardige mensen, ik zou ze iedereen aanraden.
John S.
John S.
11:15 08 Dec 23
Goede service, mooie showroom, duidelijk verhaal en keurige trapronovatie. Er wordt rustig en netjes gewerkt en goede en snelle communicatie. Zeker doen!
Fam den R.
Fam den R.
10:53 08 Dec 23
Goed advies gehad, snel geleverd. Werkzaamheden zijn super netjes uitgevoerd. We zijn erg blij met onze trap. Zeker een aanrader.
Erwin de K.
Erwin de K.
18:43 19 Nov 23
Mensen die hun vak verstaan!Goed geholpen met de keuze maken in de showroom en professioneel geplaatst.
Marco O.
Marco O.
17:14 23 Oct 23
Lynn van den B.
Lynn van den B.
21:12 16 Oct 23
De uitgebreide producten die men verkoopt zijn prachtig maar ook de kwaliteit is super en wat belangrijk is over de service/informatie en professionele medewerkers zijn wij uiterst tevreden een bezoek aan de showroom kunnen wij zeker adviseren.
Johan van S.
Johan van S.
15:45 21 Sep 23
Wat een geweldig bedrijf/team. Allereerst twee geheel vrijblijvende offertesmet hierin verschillende opties gekregen. De offertes zijn geheeltransparant! Uiteindelijk gekozen voor de HPL laminaat traptreden,stootborden, bekleden van de wangen en verlichting. 14 dagen later is detrap gerenoveerd, subliem wat een vakmensen. Een schitterend mooie trap vooreen zeer schappelijke prijs. Heeft u plannen om de trap te (laten) renoverendan kunnen wij PREKO van harte aanbevelen.Hans en ria uit Delft
Hans S.
Hans S.
13:36 08 Sep 23
Wij hebben eerder dit jaar onze nieuwe trap uitgezocht in de showroom. We zijn toen heel erg goed door Suzanne geholpen en kregen goed advies. Hierna goed op de hoogte gehouden en duidelijke afspraken. Afgelopen maandag door Bela en zijn collega is de trap gemonteerd en het is echt heel erg mooi geworden. Vakwerk, werken heel netjes en ruimen alles op. Ik raad iedereen PREKO aan!
Joey J.
Joey J.
21:32 05 Sep 23
Dit familiebedrijf is 100% een aanrader. Zij komen hun afspraak na en zijn betrouwbaar. Suzanne reageert snel en zijn klantvriendelijk. De mannen hebben bij ons 2 trappen + leuningen en trappenverlichting geplaatst. Zij werken hard, netjes en ruimen alles op aan het eind. Het resulaat is zeer moeie en strakke trappen. Suzanne en Bela en de andere collega (sorry zijn naam weet ik niet) harstikke bedankt voor de goede service 👍
Aziz A.
Aziz A.
21:03 10 Aug 23
Familie S.
Familie S.
06:48 26 Jun 23
Super vakmensen, werken netjes, komen op tijd, en houden zich aan afspraken. Mail word vrijwel gelijk beantwoord.
Bianca D.
Bianca D.
11:53 19 Jun 23
Heel erg mooie traprenovatie. Erg blij met het resultaat! Zeer professioneel.
Aranka M.
Aranka M.
13:57 14 Jun 23
Suzanne en Bela, bedankt voor jullie hulp. Wij hebben een prachtige trap gekregen! Echt heel erg blij mee, Suzanne heeft ons hun ruime assortiment laten zien in de showroom. Hier twee prachtige kleuren uitgezocht, Bela en zijn collega vandaag de trap geïnstalleerd.
Lonneke F.
Lonneke F.
13:29 29 May 23
Zeer vriendelijke geholpen in de winkel door Suzanne. Ze weet veel over het produkt wat ze verkoopt. Bij binnenkomst kregen we direct iets te drinken aangeboden en konden we op ons gemak in de showroom kijken. Op de vragen die we hadden kregen we ook een duidelijk antwoord. Suzanne maakt vrijblijvend een offerte en is absoluut niet opdringerig.Op de afgesproken datum heeft haar man, Bela heeft de trap gerenoveerd samen met een collega. Het is een harde en precieze werker. Ruimt alles op voordat hij weg gaat zodat je niet in de troep blijft zitten. Ook buiten waar hij gezaagd heeft laat hij schoon achter.Mocht het regenen dan gebruikt hij een party tent, maar wij hadden geluk dat het schitterend weer was.Het eindresultaat is geweldig. We hebben beide trappen laten doen, een open en een dichte trap.Echt vakmensen.Binnenkort gaan we ook trapleuningen door hun laten vervangen.Marieke Hagedoorn
marieke H.
marieke H.
16:01 25 May 23
AANRADER .Deze man weet wat hij doet. Ziet er keurig uit . Echt een aanrader. En zijn vrouw weet ook waar ze het over heeft en denk ook met je mee.Nogmaals dank.Fam. Keijser
Ron De K.
Ron De K.
15:25 23 May 23
We zijn heel tevreden over het bedrijf. Heel blij met de mooie trap.
Leo T.
Leo T.
07:01 23 May 23
Op 19 mei 2023 onze trap laten renoveren door Preko. Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze en het resultaat van onze mooie trap. Daarbij ook nog zeer kundig en vriendelijk personeel. Bela heeft goed meegedacht en probleemsituaties zeer kundig opgelost. Kortom zeer tevreden klant.Fam. ArendszCulemborg
Ineke Arendsz R.
Ineke Arendsz R.
18:58 21 May 23
Zeer goed bedrijf voor een Traprenovatie!Zeer vriendelijk geholpen door Suzanne en Bela en zijn collega hebben zeer netjes werk geleverd en alles weer schoon achtergelaten.Ik zal Preko zeker aanbevelen voor een Traprenovatie.
peter W.
peter W.
09:37 11 May 23
Werden in de showroom zeer gastvrij ontvangen. Zoveel keuze voor een trap renovatie. Na het uitzoeken van de kleur en het materiaal voor onze trap is er een afspraak gemaakt. Op de afgesproken datum is onze trap inmiddels gerenoveerd. Schitterend is het geworden! Nauwkeurigheid is hen echt op het lijf geschreven met oog voor detail. Alles keurig opgeruimd en netjes achter gelaten. Echt vakmanschap, meer dan top ! Zo blij mee, nogmaals dank jullie wel. Gr Ad & Marlena Deckers
ad D.
ad D.
17:35 27 Apr 23
Is heel nauwkeurig afgewerkt, monteurs hebben uitstekend werk geleverd, kitnaden zijn uitstekend. 👍👍👍👍
Bekir K.
Bekir K.
16:51 26 Apr 23
Gerlof T.
Gerlof T.
16:16 26 Apr 23
Heel tevreden over dit bedrijf. Vriendelijk ontvangen in de showroom. Offerte snel en duidelijk opgesteld. Snel reactie bij vervolg vragen. Realisatie professioneel en netjes. Geen rommel na afloop. Het resultaat is twee zeer mooie trappen die heel netjes zijn afgewerkt. Een bedrijf om aan te bevelen.
Ferry B.
Ferry B.
05:42 20 Apr 23
Preko is een zeer fijn en professioneel bedrijf. De eerste ontmoeting met Suzanne in de showroom, was bijzonder prettig. Ze denkt goed met je mee en reageert snel op emails/telefoon. Bela levert vervolgens heel goed werk af. Hij werkt secuur en heeft een goede oplossing bedacht voor de trapverlichting. De werkplek wordt schoon achter gelaten. Onze twee trappen zijn heel erg mooi geworden. We zijn zeer tevreden over Preko en we hopen dat veel mensen de weg naar dit bedrijf weten te vinden.
Marieke W.
Marieke W.
09:47 12 Apr 23
Echte vak mensen.Mooie prijs en alles wordt opgeruimd.Ik ben heel erg tevreden!Ik zal ze aanbevelen aan de andere mensen.Bedankt Preko traprenovatie.🙌
Fotosastim K.
Fotosastim K.
17:23 07 Apr 23
Absoluut een aanrader om bij Preko je traprenovatie te doen.Goede prijs/kwaliteit en deskundig.
Anja B.
Anja B.
14:39 16 Mar 23
Heel erg tevreden over mijn mooie trap! Ziet er fantastisch uit!
Eva K.
Eva K.
17:11 10 Mar 23
Ons eerste contact was met Suzanne in de pas geopende showroom, vriendelijke dame die weet waar ze over praat.Bela kwam toen bij ons de trappen bekijken en hebben we een datum geprikt, geen maanden hoeven te wachten.De trappen zijn keurig bekleed, zo mooi afgewerkt en alles is zo netjes achtergelaten.Geen rommel en geen afval.Wij zijn super blij met het eindresultaat en nog een pluspunt de trappen kraken niet meer.Echt vakmensen 100%!!
Lia van R.
Lia van R.
10:24 23 Feb 23
Zeer snel een offerte met scherpe prijsstelling ontvangen.Vervolgens de nieuwe showroom bezocht. Uitermate vriendelijke ontvangst met persoonlijke aandacht (en heerlijke koffie). Uitvoering van de traprenovatie in 1 dag was professioneel, vakkundig en vlot. Ook werd alles na afloop gestofzuigd, opgeruimd en restafval netjes afgevoerd.Wij zijn erg blij met het eindresultaat!O ja, een aanbetaling vooraf was trouwens niet eens nodig. Betaling na uitvoering van het werk was OK. Dat maak je niet vaak meer mee. Grote klasse PREKO Traprenovatie!
Karel
Karel
12:21 14 Feb 23
Keurig!! Bela en zijn maat hebben bij ons de traprenovatie gedaan!! We zijn er echt heel erg blij mee. Werkt netjes en leverd vakmanschap! De trap is tot in de details super gelegd! Ik zou Belo zeker aanraden om uw trap te leggen.
Ries w
Ries w
16:11 30 Jan 23
Onze trap was verkeerd en slecht gelegd door een stel prutsers. Bela en zijn collega hebben onze 2 trappen in 3 dagen volledig hersteld. De oude traptreden verwijderd, de tree wangen opnieuw geverfd en beide trappen opnieuw gelegd en gekit. Ziet er strak en goed uit. Bela is zeer vriendelijk, netjes en reageert snel op berichten. Topper dus!! Bela nogmaals enorm bedankt!!
Linda van den B.
Linda van den B.
16:09 30 Jan 23
Lux werk
Attila V.
Attila V.
11:04 22 Jan 23
Wij zijn vooraf heel goed geadviseerd door Bela van Preko Traprenovatie. Echt vakmanschap, oog voor detail, denkt in oplossingen en met je mee, “kan niet, bestaat niet”-mentaliteit. Werkt zeer nauwkeurig. We zijn meer dan tevreden over de 2 trappen die bij ons zijn gedaan. Echt een plaatje. Bedankt Bela voor het geweldige resultaat. We zijn er super blij mee.
Sietze de V.
Sietze de V.
20:49 21 Oct 22
Superblij met de trap👍Hij staat er weer superstrak bij!!Aan te bevelen👌Bedankt Preko Traprenovatie!!
Danny S.
Danny S.
08:38 23 Sep 22
Elke dag geniet ik van onze nieuwe trap.De trap is dan ook super strak afgewerkt.Wat ik ook heel fijn vind is dat er hard en schoon gewerkt is. Binnen een dag was hij al af. Wij raden iedereen aan om het door Preko te laten doen.Bedankt Preko
Anneloes Van Der P.
Anneloes Van Der P.
08:24 23 Sep 22
Wij zijn helemaal blij met onze nieuwe trap en ook met de nieuwe leuning! Hartelijk bedankt. Echt een topper!
Suzanne
Suzanne
14:55 15 Sep 22
Preko Timmerbedrijf heeft bij ons zowel de traprenovatie gedaan als een halkast op maat gemaakt. Beide keren keurig netjes. Bela luistert goed naar je wensen en komt met goede adviezen.
Martin en Trudy van den H.
Martin en Trudy van den H.
21:37 05 Aug 22
js_loader